top of page

Volume Eyelash Extensions

Tag dine vippe kompetencer til det næste niveau. Få opgraderet din teknik og lær at mestre den svære volume teknik. Lær at kreere flotte fluffy faner for en perfekt volume påsætning.

Jeg anbefaler du minimum har 6 mdr´s erfaring med single lashes. Dette kursus er både for dig som aldrig har arbejdet med volume men også for dig som er mere øvede tekniker eller du har måske allerede taget et volume kursus og ønsker ny læring i forhold til dine teknikker eller hjælp til at gøre din påsætning nemmere for dig selv.

Volume vipper er super fine og utrolig lette, og flere eyelashes kan anvendes på de naturlige øjenvipper, for at skabe en fantastisk volume på alle typer af øjenvipper. Den mindre vægt af  extensions betyder også, at de er sundere for de naturlige vipper og vil generelt holde meget længere end klassiske vipper.

Volume uddannelses program 1 dages varighed

- Her kommer du til at lære, øve og se hvordan man skal påsætte volume lashes.

- Jeg viser dig hvordan du hurtigt kan lære at lave fans (små vifter af 0,05 og 0,07 vipper) og hvilket værktøj som er bedst til volume teknikken.

- Teori og tricks, der kan gøre dit arbejde lettere og hurtigere.

- Forskellige metoder til at lave volume vipper.

- Teori om at arbejde i lag, design valg, og retninger

- Praktisk arbejde/hands on træning på modeller

- Afsluttende uddannelses certifikat

Du får følgende på denne uddannelse:

- 5 % fast rabat på alle jolash produkter www.jolash.dk

- Adgang til lukket support gruppe på facebook

- Mulighed for at prøve og videreudvikle de nyeste produkter - helt gratis

- Undervisning af Danmarksmesteren i single lashes professionel 2018 samt en af Danmarks dygtigeste og mest vindende vippeteknikere. Med flere top 3 placeringer i volume konkurrencer internationalt. 

- Uddannelse incl. startpakke, så du er klar til at have kunder/modeller efter endt kursus

7.jpg
2.jpg
1.jpg

Bliv uddannet professionelt i volume teknikken hos Jolash træner Kecia hos KA Beauty Academy. Kecia har mange års erfaring og er en af Danmarks mest vindende vippeteknikere. Du bliver certificeret jolash vippetekniker efter endt uddannelse.

Kecia vil sørge for at ruste dig til at udfører korrekt påsætning af volume extensions samt korrekte volume tekniker. Jolash uddannelsen skaber professionelle vippeteknikere, og sikre dig både teoretisk og praktisk oplæring, som er en nødvendighed for at kunne udføre et professionelt resultat.

 

Pris for uddannelse incl. startkit 5995kr. incl. moms

( ved tilmelding indbetales 1500 kr i depositum)

Tilmelding og kursus datoer kan ses online på vores online booking eller du skal være velkommen til at skrive en mail med spørgsmål eller tilmelding på info@kabeauty.dk
bottom of page