top of page

Konkurrence Træning

Det at deltage i en vippe konkurrence kan i sig selv være en stor udfordring. Hvad er en god model? Hvad bedømmer dommerne ud fra? Hvordan foregår en konkurrence? Hvad med design, længder og tykkelser? Der er rigtig mange ting som man skal forberede sig på både mentalt men også i sit arbejde.

Konkurrence vipper er ikke helt det samme som vi som tekniker laver på vores kunder til hverdag. Der er stor forskel. 

Så ønsker du at være top tunet og forberedt til din første vippe konkurrence, eller har du deltaget i konkurrencer før men uden placering og lidt for lave point til at være med i toppen. Vil Kecia guide dig og forberede dig bedst muligt. Du vil få lært hvad der skal til og hvordan du kan opnå de høje point.

 

Få Kecia´s bedste konkurrence fif, hvad du skal undgå helt til konkurrencer, samt lære tekniker til at udføre den perfekte påsætning, og gennemgang af alle bedømmelses kriterier samt meget mere.

Konkurrence træning er også en dag hvor vi kigger på dit individuelle behov, får rettet op på din teknik og dine udfordringer i dit vippe arbejde. Konkurrence træning er for dig som er interesseret i at begynde at deltage i konkurrencer og for dig som ønsker at forbedre din teknik. 

 

 

 

Varighed 1 dag 

 

Dagen starter med teoretisk undervisning og derefter øves der på model, gives feedback og svaret på spørgsmål.

Pris for ene undervisning træning 5495 kr. incl. moms

Pris for hold undervisning 4495 kr. incl. moms

Tilmelding og datoer for afholdelse kan ses online på vores online booking for hold eller du skal være velkommen til at skrive en mail med spørgsmål eller tilmelding til info@kabeauty.dk

 

11.jpg
12.jpg
10.jpg
15.jpg
16.jpg
13.jpg
14.jpg
bottom of page